Callantsoog on Wheels wordt X-Bike en X-Run Callantsoog

De afgelopen edities van Callantsoog on Wheels werden onder de vlag van Ondernemend Callantsoog georganiseerd. Al eerder hebben wij ons gebogen over het oprichten van een eigen Stichting. In april dit jaar hebben wij de daad bij het woord gevoegd. De stichting X-Callantsoog is met medewerking van het Zijper Notariskantoor te Schagerbrug officieel. Dit betekent dat wij nu een non profit stichting zijn, die zich bezig houdt met het organiseren van evenementen en opgehaalde gelden doneert aan goede doelen.

Oprichting stichting X-Callantsoog met alle bestuursleden bij het Zijper Notariskantoor is een feit. 
Vanaf dit jaar organiseert Stichting X-Callantsoog op de zaterdag een cross-run: De X-Run. Op de zondag wordt het gebruikelijk bike-evenement georganiseerd: De X-Bike. In één weekend twee grootse sport-evenementen. In 2017 op 23 en 24 september.
X-Callantsoog.nl

Nieuwe site en logo 

Vanaf gister is onze nieuwe site in de lucht. www.x-callantsoog.nl. Bas Vriend van De Ontwikkelaar heeft deze site en Sietske Reinalda van Muller Belettering heeft ons logo ontwikkeld.
  

23 en 24 SEPTEMBER 2017 

X-Run 

Editie 2017 organiseren wij op zaterdag de X-Run. Een Cross-run over hetzelfde 10 km parcours als de X-Bike. Deze run is toch weer even anders dan een 10km run. Het parcours maakt het pittiger, uitdagender en wij denken leuker. Wil je de X-Bike en X-Run combineren? Natuurlijk, dat kan!!
 
 

X-Bike 

De 5 uur durende mountainbike evenement op zondag blijft gewoon bestaan. Alleen een andere naam. Waarom? Bike is duidelijk. X staat voor 10 (parcours is 10km). X kom je vaak bij trail, games, adventures en andere uitdagende evenementen tegen. Het bekt lekker en met de combinatie van onze cross-run op zaterdag werkt het mooi samen.   

X-Callantsoog.nl