X-Run

Wij zijn trots om het nieuwe evenement, de X-Run, te kunnen organiseren. Deze cross-run vindt plaats op zaterdag 23 september 2017 en gaat over hetzelfde parcours als de X-Bike. Een afstand van 10 kilometer. 

X-Bike

De X-Bike wordt gehouden op zondag 24 september 2017. Deze twee data zijn gekozen, vanwege het afgaande tij en vanwege het bijna altijd mooie weer op deze dagen.

Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"

 supersponsor X-Callantsoog

Wij hebben Strandpaviljoen Woest benaderd om dit jaar over hun strandpaviljoen te runnen en te biken. Dat hebben zij zo positief opgepakt, dat zij gelijk super sponsor zijn geworden van ons evenement.
Net nu wij ons evenement een nog professionelere uitstraling willen geven en de X-Run op de zaterdag erbij organiseren, is dit voor ons natuurlijk fantastisch. En helemaal voor het strandpaviljoen en de sportievelingen zelf. Wanneer ga jij nou over een paviljoen heen als je meedoet aan een sportevenement? En wanneer maakt een strandpaviljoen het nou mee, dat er zoveel sportievelingen over je paviljoen heen gaan.

 

Top dus voor onze organisatie, top voor de deelnemers, maar ook leuk voor het thuisfront. Lekker kijken naar deelnemers onder het genot van een kop koffie met iets lekkers van de menukaart.
 
Daarmee wordt het parcours dus iets gewijzigd. Waar we nu vanaf de strandopgang Kiefteglop het strand oprijden, gaan we nu rechtsaf over de balustrade langs het terras, langs het restaurant en aan de andere kant via een mooie lopende brug er weer af. 

 

 

Dit wil jij toch ook ervaren?? Schrijf je dan in. Inschrijving is nog open,
nog niet vol en wij rekenen op je!! 

Ken jij iemand die mee wil doen, wil je deze dan mail dan doorsturen? Onze dank is groot.